MyFamily: een merk in volle groei

Op 1 januari 2019 lanceerde de Vlaamse regering een nieuw kinderbijslagsysteem. Het ‘oude’ kindergeld werd vervangen door het Groeipakket: de nieuwe naam voor het totaal aan financiële bijdragen dat elk kind ontvangt. Nog een grote verandering: elke ouder mag de partner kiezen die het Groeipakket zal uitkeren.

Xerius richtte daarom het nieuwe kinderbijslagfonds MyFamily op, en vroeg BBDO om hulp om dit nieuwe merk in de markt te zetten bij aanstaande ouders.

Onze oplossing

Om het merk MyFamily te installeren, formuleerde Think BBDO merkstrategische aanbevelingen. Zo positioneerden we deze nieuwe speler binnen het compleet vernieuwde veld van de kinderbijslagfondsen in Vlaanderen.

Deze positionering kwam tot uiting in een nieuwe communicatiecampagne die we samen met BBDO hebben opgezet. We brachten MyFamily naar alle Vlaamse aanstaande ouders met een tv-spot, korte filmpjes op social media en banners.

De tv-spot toonde een reeks tweelingen die, terwijl ze opgroeien, altijd op elkaar konden rekenen. Deze beelden, vergezeld van een sterke boodschap, lieten de kijker voelen waar MyFamily voor staat.

Branding

Laat van je horen

Contacteer ons