Fluvius: geslaagd fusiemerk

Think BBDO zorgde voor de volledige merkpositionering, de nieuwe merkidentiteit en de communicatiestrategie voor het nieuwe Vlaamse nutsbedrijf Fluvius.

Header fluvius2200408110908

Onze oplossing

Think BBDO zorgde voor de ontwikkeling van de volledige merkpositionering, de nieuwe merkidentiteit en de interne en externe communicatiestrategie.

Het nieuwe, handgeschreven Fluvius-logo is een duidelijke stijlbreuk met de eerder technische logo’s van Eandis en Infrax. Het bedrijf wil de komende jaren inzetten op sterkere relaties met zijn klanten en stakeholders. Die ambitie om de klantervaring verder te verbeteren komt ook tot uiting in de nieuwe baseline van het bedrijf: ‘Tot bij u’.

Het Hoofd Communicatie van het nieuwe Fluvius, Isabel Van Cutsem, is samen met haar hele team erg tevreden over de samenwerking met Think BBDO. ‘Ons nieuwe logo heeft veel weg van een handtekening. Het heeft het vloeiende, het dynamische dat onze naam uitstraalt in zich. En tegelijkertijd drukt het logo een grote openheid en klantgerichtheid uit. Alles eigenlijk wat we in onze nieuwe missie, visie en strategie benadrukken. Het is nu aan ons om ermee aan de slag te gaan en het merk in de komende maanden en jaren positief te laden!’

Branding, Changecommunicatie, Corporate communicatie

Laat van je horen

Contacteer ons