D’Ieteren: een nieuwe identiteit voor een 215 jaar oud merk

De automobielsector is in volle transformatie. D’Ieteren met meer dan twee eeuwen ervaring in het zoeken naar oplossingen om onze mobiliteit te verbeteren, wil bouwen aan een vlotte en duurzame mobiliteit voor iedereen. Een mobiliteit aangepast aan de huidige realiteit waarin de klassieke auto niet langer alleenheerser is.

D Ieteren Header

Onze oplossing

Aansluitend op de nieuwe bedrijfsvisie 2025 waarin het merk als ambitie stelt om om tegen 2025 de spontane keuze te worden inzake mobiliteit in België, ongeacht het gebruikte vervoersmiddel, ontwikkelde Think BBDO samen met het management een ‘purpose’.

Moving people forward is wat D’Ieteren drijft. Dat was zo in het verleden en dat zal ook zo zijn in de toekomst. Zich voortdurend heruitvinden om aan de wijzigende mobiliteitsnoden van de samenleving te voldoen.

De purpose werd vervolgens vertaald naar een nieuw beeldmerk. De naam D’Ieteren werd behouden maar wel in een nieuwe typografie die de naam sterker en leesbaarder neerzet. De oude koets moest plaatsruimen voor het dynamische ‘forward” symbool dat staat voor vooruitgaan in letterlijke en figuurlijke zin.

Het symbool wordt het belangrijkste element van een compleet nieuwe huisstijl die vitaliteit uitstraalt maar met respect voor de grandeur van het 200 jaar oude familiemerk.

Branding

Laat van je horen

Contacteer ons