Ken Demol

Brand consultant

Think-BBDO-Ken

If we want things to stay as they are, things will have to change.

Robert Iger

Ken adviseerde en ondersteunde van 2018 tot 2021 diverse merken in hun geïntegreerde communicatie als consultant voor het communicatieagentschap FINN. Hij werkte onder meer voor internationale industriëlen, diverse start- en scale-ups, publieke overheden en tal van professionele dienstverleners.

Ken begon zijn carrière als journalist bij het Brusselse stadsmagazine BRUZZ en de krant De Standaard, met een specialisatie in Brusselse politieke en socio-economische dossiers.

In 2017 behaalde Ken een master in de Politieke Communicatie aan de Universiteit Antwerpen, waarna hij de stap zette naar de journalistiek en later de agencywereld. Zijn thesis behandelde de ontwikkeling van stereotypes onder jonge kinderen, en de impact daarvan op politieke beeldvorming.

Ken heeft ook naast de kantooruren een diepe interesse in storytelling, communicatie en publiek spreken. In 2010 werd hij door een internationale jury verkozen tot winnaar van de Telenet BBC Public Speaking Awards en mocht hij in Londen deelnemen aan een internationaal concours publiek spreken. Zijn speech ging over de opkomst van sociale media en hate speech.

  • Master Politieke Communicatie - Universiteit Antwerpen

5 vragen aan Ken

  • Wat is jouw love brand? LEGO
  • Wat is jouw lievelingsplek om te ontspannen? Thuis in de zetel met een goed boek
  • Wat is jouw guilty pleasure? Vers gemalen koffie
  • En je lievelingskeuken? Italiaans om thuis te maken, Frans op restaurant
  • Wat staat er nog op jouw bucketlist? Een reis naar Japan

Laat van je horen

Contacteer ons