The proof of the pudding is in the eating. De verschillende expertises en de toegevoegde waarde van Think BBDO op vlak van strategisch merkadvies: je vindt het allemaal terug in onze cases.

COVID-19: stakeholderstrategie en crisicommunicatie voor een farmaceutische speler

Think BBDO heeft een toonaangevend farmaceutisch bedrijf ondersteund met de communicatie in de beginstadia van de COVID-19-crisis in België.

Bel RTL: revitalisering van sterk radiomerk

Het merk Bel RTL, Franstalige radiozender, kon een flinke boost gebruiken. Think BBDO hielp hen een nieuwe, meer hedendaagse positionering te vinden.

Fluvius: geslaagd fusiemerk

Think BBDO zorgde voor de volledige merkpositionering, de nieuwe merkidentiteit en de communicatiestrategie voor het nieuwe Vlaamse nutsbedrijf Fluvius.

Port of Antwerp, één met de wereld

Think BBDO begeleidde Port of Antwerp met het bepalen van een nieuwe missie en visie, en de vertaling naar een sterk merk.

The City of Brussels, a new strong city brand

Over the years, the communication of the City of Brussels has become fragmented. Think BBDO devised a new, coherent brand, to emphasise the unity in the city.

Solidaris: een merk voor de “voorvechters van uw gezondheid”

Een van de grootste mutualiteiten van ons land bouwde met Think BBDO aan een merkpositionering die haar verbindt met haar leden.

IMPACT!: jongeren perspectief bieden

Think BBDO en de Koning Boudewijnstichting sloegen de handen in elkaar en bedachten de IMPACT!-campagne die jongeren helpt hun potentieel te ontwikkelen.

North Sea Port: een nieuw havenmerk

Voor de fusie tot North Sea Port schakelden Haven van Gent en Zeeland Seaports Think BBDO in. Resultaat: een nieuwe, duidelijke identiteit en een sterk merk. Bekijk de case.

NMBS: S-trein wordt een merk

In 2015 kwam de NMBS met een nieuw voorstedelijk treinaanbod rond Brussel. Think BBDO bedacht mee de positionering.

Spa: meer dan een iconisch watermerk

Wat als de consumenten je verschillende submerken als afzonderlijke merken zien? Spa schakelde Think BBDO in voor een nieuwe merkstrategie.

Leuven: pionier in stedelijke duurzaamheid

Hoe zorg je ervoor dat een stad als Leuven tegen 2030 geen CO2 meer uitstoot? Alles begint met een tactisch plan en een goede communicatiestrategie.

Vitalink: voor een gezond netwerk

Het Vitalink-systeem deelt medische info onder medische professionals. Maar hoe communiceer je duidelijk naar alle stakeholders van dit project?

NMBS: het station als merk

NMBS wilde de uitstraling van de stations verbeteren, met als doel de reizigersaantallen laten stijgen en commerciële partners vinden. Think BBDO maakte van het station een merk.

Umicore: focus op de toekomst

De perceptie over Union Minière zette eind jaren 1990 een rem op de groei van de onderneming. Think BBDO bedacht een nieuwe positionering, naam, logo en identiteit.

Genk: de geslaagde metamorfose

Genk had nood aan een onderscheidende en unieke positionering, want onbekend is onbemind. Think BBDO ontwikkelde een merkidentiteit voor de stad.

Bekaert: een staalhard merk

Een nieuwe businessactiviteit, een onduidelijk imago en een vage positionering brachten Bekaert bij Think BBDO. Samen maakten we het bedrijf klaar voor de toekomst.

NMBS: motor van onze mobiliteit

De mobiliteit van de toekomst uittekenen: geen eenvoudige klus. Think BBDO hielp de NMBS-Holding met een purpose-oefening en een coherent verhaal.

C-mine: van mijnsite naar creatieve hub

De focus van C-mine was al bepaald. Alleen de positionering ontbrak. Think BBDO bepaalde een duidelijk merkpaspoort, communicatieplan en creatief concept.

Elia: energiepact slaat bruggen

Hoogspanningsnetbeheerder Elia zocht naar een visie op de toekomst van energie in ons land. Think BBDO bracht alle stakeholders bij elkaar en schreef een pact.

De Krook: de Gentse bib als merk

De Gentse openbare bibliotheek verhuisde in 2017 naar de nieuwe site van De Krook. Ze vroegen Think BBDO om advies over hun merkbeleid.

MyFamily: een merk in volle groei

MyFamily, een nieuw opgericht kinderbijslagfonds, vroeg BBDO om advies bij de ontwikkeling van hun merkpositionering en lanceringscampagne.

Milcobel: de kracht van een coöperatief merk

Micobel, een coöperatieve van melkveehouders, werkte met Think BBDO een sterke merkpositionering uit voor interne en externe doelgroepen.