Over Think BBDO

Think BBDO is een toonaangevend strategisch merkadviesbureau gevestigd in Brussel, het hart van Europa.

Het team van Think BBDO heeft meer dan 15 jaar ervaring in het coachen van merken, ondernemingen, organisaties en overheden in branding, corporate communicatie, changecommunicatie, en corporate storytelling. Think BBDO is volledig geïntegreerd met het marketing- en communicatieagentschap BBDO Belgium en de wereldwijde BBDO-familie, met vestigingen in meer dan 70 landen.

Onze filosofie

Onsterfelijke ondernemingen weten als geen ander de balans te vinden tussen stabiliteit en innovatie. Zij passen zich aan een veranderende omgeving aan, en blijven tegelijkertijd trouw aan de kernwaarden van hun organisatie.

Think BBDO ziet het daarom als missie om mee te bouwen aan duurzame merken, in elke zin van het woord:

 • Duurzaam, want talloze onderzoeken internationaal tonen aan dat sterke merken met een duidelijke identiteit langer overleven en sterker uit crisisperiodes komen.
 • Duurzaam, want consumenten, medewerkers en partners verwachten van merken dat ze een positieve impact op onze aardbol nastreven.
 • Duurzaam, want de sterkste merken zijn zij die trouw blijven aan hun waarden en tegelijkertijd mee evolueren met de tijdgeest.

Merken zijn volgens ons als vlinders. Ze zijn het resultaat van een transformatie. Ze passen zich aan hun omgeving aan. Elk exemplaar is uniek. En sterke merken die met hun vleugels slaan, kunnen een tornado aan de andere kant van de wereld veroorzaken. Zoals het befaamde vlindereffect stelt.

Ons proces

Think BBDO staat voor een gefaseerde en participatieve manier van werken. We respecteren best practices maar werken voor elke klant ook een op maat gemaakt traject uit. Want het ene merk is het andere niet.

Op basis van onze decennialange ervaring en gebruik makend van wetenschappelijk onderbouwde modellen, zoekt Think BBDO naar het beste communicatieproces voor elk merk.

Onze belofte

 1. Onze filosofie: wij geloven dat het evenwicht vinden tussen verandering en stabiliteit het fundament is om sterke merken te bouwen.
 2. Onze flexibiliteit: het wiel moet niet keer op keer heruitgevonden worden. Wij respecteren de sterkste troeven van uw merk en bouwen daarop voort.
 3. Onze 360° expertise: strategie en creatie gaan hand in hand. De ervaren designers van BBDO vertalen een sterke strategie naar een aantrekkelijke visuele identiteit.
 4. Onze ervaring: merkstrategie is al meer dan 15 jaar onze core business én onze passie. Die jarenlange ervaring zetten we om in de praktijk om uw organisatie doorheen complexe trajecten te gidsen.
 5. Ons team: Think BBDO maakt deel uit van een wereldwijd communicatienetwerk, maar dankzij ons select team van toegewijde professionals kan u altijd rekenen op kwaliteitswerk dat afgestemd is op uw persoonlijke noden.
 6. Onze aanpak: onze bewezen en participatieve werkwijze garandeert dat u het einddoel van uw communicatietraject bereikt. Wij geloven in ‘best practices’ maar ontwerpen onze aanpak ook op maat van de indviduele noden van de klant.
 7. Onze klanten zijn onze partners: wij creëren brede steun voor uw project door er elke interne stakeholder van bij het begin bij te betrekken. Zowel individuele medewerkers als het management.
 8. Onze toewijding: we zijn resultaatgericht en we houden ons aan onze beloftes. De opdracht is niet geklaard tot u helemaal tevreden bent.
 9. Onze stiptheid: we begrijpen dat deadlines soms scherp moeten zijn, maar dankzij onze efficiënte werkwijze en onze ervaring leveren we altijd kwaliteit af en binnen de afgesproken deadline.
 10. Onze nauwkeurigheid: we werken volledig transparant en respecteren het afgesproken budget.